SEARCH

Outfit || Back to business with Sarenza

They say all good things come to an end, and so does summer unfortunately. After two months of espadrilles, flat lace-up sandals and slippers, it’s time to start dreaming about biker boots, cool sneakers and suede pumps to match my first autumn looks

I’ve teamed up with Sarenza to give you guys a very special treat for the new season: a voucher of €500 (!!!) to spend on the Sarenza website! The choice is endless: new Stan Smiths, Senso ankle boots, Steve Madden heels,… You name it, they’ve got it!

How to win? It’s super easy! Simply share the picture below on your Instagram account, tag 2 of your friends and use @sarenza + #Mydressingshoes + #Backtobusiness.

contest9

This contest is only for Belgium and you can participate till September 7th. Good luck sweeties!

contest8 contest2 contest4 contest6 contest3 contest7 contest1

Heels || Sarenza

Dress || Zara

Bag || Chanel

Sunnies || Dior

You May Also Like

3 Comments

 • Karen – Dressing in Labels August 25, 2015 10:12 am

  wow wat een speciale schoenen! Ik ga zeker de foto delen dan kan ik me ook zo een leuk paar kopen misschien!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

 • Ine van baelen August 26, 2015 3:27 pm

  Leuke schoenen en mooie outfit. Love your bag ? jammer dat ze die niet verkopen bij sarenza ? ( just kidding).
  Ik heb alvast nog een nieuw paar booties nodig (en ik zag je nieuwe zwarte boots van Gino Rossio, whauw wat zijn die mooi!!) dus die zou ik al zeker kopen.
  Dan heb ik echt ook nog een paar heels nodig die ik kan dragen met enkele aankomende feesten (liefst wil ik metallic pumps).
  En last but not least zou ik nog een paar sneakers aanschaffen, altijd handig als je een job hebt waarbij je 8,5uur non stop bezig bent en geen tijd hebt om te gaan zitten.
  Ik heb je foto alvast gedeeld via Instagram en wacht vol spanning af.

  Liefs, ine

 • Laura August 27, 2015 8:49 am

  Wauw! Zou super zijn mezelf eens te verwennen met dozen(hihi) gevuld met nieuwe schoenen. De herfst en winter zijn eigenlijk qua kledij en dus ook qua schoenen mijn favoriet seizoen. Een nieuw paar booties is dus essentieel! 🙂

Leave a Reply